Uşak Haber Ajansı

Başkan Adayı Sezer Ateş, 3 Gündür 1 Eylül Sanayi Sitesinde Girilmedik Dükkan Bırakmadı

SİYASET

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi öncesi Uşak Belediye Başkanlığı için parti adayları saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Uşak Haber - Uşak Belediye Başkanlığının iddialı isimlerinde biriside şüphesiz ki Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş, esnaf ziyaretlerine ağırlık vererek saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor, Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş 3 gün süren 1 Eylül Sanayi Sitesi esnaf ziyaretinde esnafın sorunlarını ve belediyecilikten beklentilerini dinledi.

Dertli esnaf, derman arıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş’e yoğun ilgi gösterirken sanayinin ve sanayicinin sorunlarını da yazılı ve sözlü olarak ilettiler. Sanayi sitesinin sorunlarını anlatan esnaf, yıllardır süren alt yapı sorununu, sanayiye halk otobüsleriyle ulaşımının olmadığını, yağış sonrası su baskınlarının olduğunu, foseptik kokusundan rahatsız olduklarını ve yollara asfalt dökülmesi gibi hizmetlerin sanayinin ihtiyaçları arasında olduğunu ifade ettiler. Daha güzel bir gelecek için değişim istediklerini söyleyen işletme sahipleri, beklentilerinin karşılanması umuduyla Ateş’e istekte bulundular.

Sezer Ateş’ten Esnafa Destek Sözü

Sanayi sitesinin sorunlarıyla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş; 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için memleketine canla başla çalışacağını söyledi. Ateş, ‘’İşletmelerimizin gelişimine ve bölgenin ekonomik açıdan büyümesine katkı sağlayabilmek adına planlarımızı yaptık. Esnafımızın sorunları çok, bizi gören esnafımız yanımıza yaklaşıyor başlıyor sorunları, dertleri anlatmaya. Hissemize dinlemek düşüyor, dert insanı söyletir demiş ya şair tam olarak bunu yaşıyoruz 3 gündür.’’ İfadelerini kullandı.

Ateş sözlerine şu şekilde devam etti ‘’1 Eylül Sanayi Sitesi unutulmuş, göz ardı edilmiş, esnafımızla ilgilenilmemiş. Projelerimizden bahsettik, sanayinin önemine değindik. Gelir gelmez ilk işimiz 1 Eylül Sanayi Sitesi Esnafımızın sorunlarını çözmek ve isteklerini karşılamak olacak’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.