Uşak Haber Ajansı

Yağlı Ciltler Bakım Rutini

KAMPANYALAR

Cildin bakımlı görünmesi için en önemli adımların başında düzenli bir cilt bakımı gelmektedir. Cilt bakımında ise doğru ürün kullanmak gerekir.

Cildin bakımlı görünmesi için en önemli adımların başında düzenli bir cilt bakımı gelmektedir. Cilt bakımında ise doğru ürün kullanmak gerekir. Çünkü her cilt tipinin ihtiyacı birbirinden farklıdır. Özellikle yağlı cilde sahipseniz ekstra özel bir bakım yapmanız gerekir.

Yağlı ciltler akneye eğilimlidir ve ciltteki sebum(yağ) oranı yüksektir. Peki yağlı ciltlerin cilt bakım rutini nasıl olmalı veya hangi ürünler kullanılmalı diyorsanız gelin birlikte bakalım!

Temizleyin: La Roche Posay Effaclar Gel

Yağlı ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilmiş yüz temizleme jelidir. Ciltteki yağ, kir ve makyaj kalıntılarını nazikçe temizlemeye yardımcı olur. Özel formülü ile cildin yağ seviyesini dengeler. Cildin pH seviyesi ile uyumludur. Cildi derinlemesine arındırırken hem sivilce hem de siyah nokta oluşumunu önler. Effaclar jel kullananlar tarafından da sıkça tercih edilmektedir.

Tonik Kullanın: La Roche Posay Effaclar Tonique

Yağlı, akneli ve gözenekli ciltler için geliştirilmiş toniktir. Özel formülü cildi temizlerken gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur ve gözeneklerde biriken kir ve yağı temizler. Mikro soyucu özelliği sayesinde cildin kusursuz görünmesini destekler. İçeriğindeki LHA kompleksi sayesinde gözeneklerin tıkanmasını önler. Ürünü incelemek için tıklayın.

Nemlendirin: La Roche Posay Effaclar Duo+

Yağlı ve akneli ciltler için geliştirilmiştir. İçerisinde bulunan Procerad patentli seramid cilt kusurlarının görünümünü en aza indirger. Özel formülü sayesinde ciltteki sebum seviyesini dengeler. Sivilce kremi jel yapısı sayesinde nemsiz alanların da nem ihtiyacını karşılar ve mat görünmesine yardımcı olur.

Siz de tüm yağlı ciltler için hazırlanan bakım ürünlerine Dermokozmetika.com sitesinden inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, kapıda ödeme ve hediyeni sen seç özellikleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.