Uşak Haber Ajansı

DKY Business Projesi Ne Zaman Teslim Edilecek?

KAMPANYALAR

DKY İnşaat tarafından yapılan projelerden birisi olarak DKY Business oldukça kaliteli ve prestijli bir projedir.

DKY İnşaat tarafından yapılan projelerden birisi olarak DKY Business oldukça kaliteli ve prestijli bir projedir. DKY Kartal projesinin ofis bloğu olarak tasarlanan proje, tek bloktan meydana geliyor. Bu proje kapsamında sunulan ofisler ise değişken alanlara sahip oluyor. Ofislerin alanları genel olarak 105 ila 931 metrekare arasında değişkenlik gösterir. Ofislerin modüler sistem ile birleştirildiği modern bir tasarım söz konusudur.

Normal ofislerin yanı sıra aynı zamanda tripleks ve benzeri ofisler de mevcuttur. Sahip olduğu bu özellikler sayesinde hem kaliteli olması ile öne çıkar hem de son derece kullanışlıdır. Manzarası, tasarımı, yapısı, kullanım alanı gibi özellikleri ile yeni nesil bir projedir. Proje üzerinde çalışmalar devam ederken en kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

DKY Business Projesi Özellikleri

DKY İnşaat tarafından yapılan projeler arasında Kartal projesi büyük bir ilgi görüyor. Bu projenin ofis bloğu olarak tasarlanan DKY Business projesi ise birçok özelliği ile yüksek beğeni sağlıyor. Genel olarak ele alındığında oldukça iyi bir konumda yer alır. TEM, E5 ve Sahil Yolu kesişme noktasında bulunuyor. Bu sayede de bölgenin iş merkezi olmaya aday bir projedir.

Proje kapsamında sunulan ofisler, kapanmayan deniz manzarasına sahip olması ile kullanıcılara çok iyi bir manzara sağlar. 23 bin metrekare olan bu ofis bloğu, konutlardan ayrı tasarlanarak kullanıma sunuluyor. Ofis bloğunda yer alan farklı alanlar da mevcuttur. Kafeterya ve restorandan fitness merkezine kadar pek çok alan kullanıma sunulur.

DK Business Kullanım Alanları

DK Business projesi tamamen çalışanlar düşünülerek tasarlanmış bir projedir. İçerisinde ofislerin yanı sıra pek çok farklı kullanım alanı da bulunuyor. Örneğin oldukça güzel bir teras katı yer alır. Bu teras katında ise çalışanları eşsiz bir manzara karşılar. Bununla birlikte tam 479 kişilik bir yemek salonu da mevcuttur.

Çalışanların yemek yemesi için özel olarak hazırlanan bu yemek salonunu yanı sıra 272 m2 boyutunda olan bir de şık restoran yer alıyor. Kafe alanı da bulunur ve molaların daha güzel geçmesi sağlanır. Bir iş merkezinden beklenen her şeye en iyi şekilde erişim sağlanabilmesi adına özel olarak hazırlanmıştır. İçerisinde fitness merkezi gibi kullanışlı anların yer aldığını belirtmekte de fayda var.

DKY Business Konumu

DKY Business, konumu ile bir iş merkezinin olabileceği en iyi yerler arasındadır. TEM ile E-5 bağlantı yolunun kesiştiği yerde hazırlanan proje aynı zamanda toplu taşımaya da çok yakındır. Hemen yanında bulunan metro istasyonu son derece kullanışlıdır. Bu sayede de çalışanlar açısından büyük kolaylık sağlar. İstanbul’un yükselen değerlerinden birisi olarak iş merkezleri içerisinde fazlasıyla ön plana çıkar. Kartal’ın en stratejik noktalarından birisinde profesyonel bir şekilde hazırlanıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.