Uşak Haber Ajansı

Uşak Şehidini ebediyete uğurladı

GÜNDEM

İdlib´deki hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut, memleketi Uşak´ta düzenlenen tören sonrası ebediyete uğurlandı.

Uşak Haber - İdlib´deki hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Turgut memleketi Banaz´ın Büyükoturak köyünde düzenlenen törene şehidin babası, annesi, kardeşlerinin ve yakınlarının yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Muhtarem İnce, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Milletvekillerim askeri ve emniyet perosoneli, il protokolü ve vatandaşların katıldığı törenin ardından ebediyete uğurlandı.


Uzman Onbaşı Ali Turgut´un naaşını getiren askeri uçak, hava muhalefeti nedeniyle Uşak havalimanına iniş yapamaması uzerine, sabah saatlerinde Denizli Çardak havaalanına yonlendirildi. Denizkiden karayolu ile memleketi Banaz´ın Büyükoturak köyüne getirilereknbababebindenhelallik alındıktan sonra Şehit Uzman Onbaşı Turgut´un Türk bayrağına sarılı cenazenin köy meydanına getirilmesinin ardından, şehidin özgeçmişi okunup öğle namazına mütakip cenaze namazı kılındı.


Kılınan cenaze namazının ardından dua edildi ve helallik istendi. Şehit Ali Turgut´un cenazesi, tekbirler eşliğinde götürüldüğü köy Mezarlığı´na defnedildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.