Uşak Haber Ajansı

Ak Parti Uşak İl Başkanı Çakın; "Belediye Başkanımızın İstifası Söz Konusu Değildir"

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

GÜNDEM

Ak Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, parti il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamada, basında çıkan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın istifa haberlerine ilişkin Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın İstifasının Söz Konusu olmadığını belirtti.

Ulusal ve yerel basında yer alan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın istifasının istendiğine yönelik haberlere ilişkin Ak Pati İl Binasında basın toplantısı gerçekleştiren İl Başkanı Çakın, yaptığı basın açıklamasında çıkan haberlerin asılsız ve gerçeği yansıtmadığını belirterek Belediye Başkanı Cahan'ın görevi başında olduğunu ve Uşak'a hizmet etmeye devam ettiğini söyleyerek resmi açıklamaların dışındaki açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.


Öte yandan il başkanı Çakın açıklamasının devamında "Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerimizin ilçe kongrelerini 14 - 15 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Diğer ilçelerimizin ve İl kongremiz hakkında bilgilendirmeyi daha sonra yapacağız. Tüm halkımızı yapılacak olan kongremize davet ediyorum" dedi.

Basın toplantısına katılan gazetecilerin, “Merkez İlçe Başkanlığında lav edilme durumu oluşmuştu” sorusunu yanıtlayan İl Başkanı Çakın;"Merkez İlçe Başkanlığının lav edilmesi söz konusu değildir. Sadece merkez ilçe başkanımız yaptığımız görüşmede kendileri kongre sürecinde yeni dönemde ailevi nedenlerden dolayı görev almayı düşünmediğini ve bu konuda bizlerden müsaade istediler bizde uygun gördük ve kongrede yeni seçilecek merkez ilçe başkanımıza görevi Ali Kumaş başkanımız devredecek" dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.