Uşak Haber Ajansı

Vali Salim Demir'in Kadir Gecesi Mesajı

GENEL

Uşak Valisi Salim Demir, Kadir Gecesi münasebetiyle mesaj yayımladı

Uşak Haber - Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Valiliği resmi internet sitesinde yayımladığı Kadir Gecesi mesajında "Feyz ve bereketiyle, evlerimizi, ülkemizi ve İslam alemini kuşatan Ramazan-ı Şerif ayının sonuna yaklaşırken, Yüce Allah’ın bitmez tükenmez rahmet ve merhametiyle inananları bağışlayacağını ifade ettiği bir Kadir Gecesine daha ulaşmış bulunuyoruz.

İnanan kalplerin huzur bulduğu Ramazan ayının manevi ikliminde, Kadir Gecesi gibi bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen bu geceye erişmenin heyecan ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Müslümanlar, bu müstesna gecede kendi kalplerinin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, maddi ve manevi beklentilerin karşılanması dileği kadar yeryüzünde barış ve esenliğin hakim olması için de dua edeceklerdir.

Manevi iklimin bereketinden bolca istifade ettiğimiz bu ayda kazanılan güzel alışkanlıkların, sevgi, hoşgörü ve paylaşma duygularının artarak devam etmesi en büyük temennimizdir.

Bu vesileyle, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, hemşehrilerimizin Kadir Gecesini tebrik ediyorum" ifalerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.