Uşak Haber Ajansı

Vali Funda Kocabıyık, Güvenlik güçlerinin kan bağışı kampanyasına destek verdi

GENEL

Türkiye’nin kan ihtiyacının sağlanmasında önemli rol oynayan Türk Kızılay’ı tarafından yürütülen kan bağışı kampanyaları devam ediyor.

Uşak Haber - Uşak Kızılay Kan Merkezi’nin il genelinde yürüttüğü ‘Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır’ sloganıyla devam çalışmalarda, vatandaşların ve kamu personelinin yaptıkları kan bağışıyla kan stoklarına önemli katkı sağlıyor.

 Uşak Kızılay Kan Merkezi tarafından gerçekleştirilen bir kampanya ya destek Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personelinden geldi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Hasbahçe önünde kurulan Kızılay tırında kan bağışında bulunan güvenlik güçlerini ziyaret ederek destek veren Uşak Valisi Funda Kocabıyık, kan bağışı kampanyasına verdikleri destek ve gösterdikleri duyarlılık için polis ve askerlere teşekkür eti.

Kızılay’ın 150 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu, ülkemizin yanı sıra dünyada meydana gelen afet, savaş ve benzeri durumlarda da ihtiyaç sahiplerine ulaştığını ifade eden Vali Funda Kocabıyık “Kan vermek, sağlıklı her insanın alışkanlık haline getirmesi gereken bir davranıştır. Bununla birlikte, darda ve zorda kalan insanlara yardım etmek konusunda hassas duygulara sahip yardımsever Türk insanımız, kan bağışında da bu hassasiyetini göstermektedir. Bugün emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarımız da bu kampanyaya katılarak kan bağışına destek oldular. Kampanyada görevli Kızılay yetkililerimize, kampanyaya destek veren başta emniyet ve jandarma mensuplarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.