Uşak Haber Ajansı

Vali Funda Kocabıyık, 18 Mart Şehitler Gününde Şehit Aileleri ve Gazilerle Yemekte Buluştu

GENEL

Vali Funda Kocabıyık, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 104. yıldönümü dolayısıyla onurlarına verilen yemekte Şehit yakınları ve Gaziler ile bir araya geldi.

Uşak Haber - Uşak'ta özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen yemeğe Vali Funda Kocabıyık'ın yanı sıra Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay, İsmail Güneş, Özkan Yalım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Vali Yardımcıları Sait Topoğlu, Muammer Balcı, Ömer Kalaylı, Meral Batı Demirbaş, Ayşe Şeyda Çağlar, Adem Uslan, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, gaziler ve şehit yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte konuşan Vali Funda Kocabıyık, "Şehitlerimiz ve gazilerimizin Ülkemiz ve milletimiz için yaptıkları fedakârlık, ödedikleri bedeli anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz İstiklalimizin ve istikbalimizin ölümsüz sembollerdir" dedi.

Şehit ailelerinin, şehitlerin birer emaneti olduğunu ifade eden Vali Funda Kocabıyık, "Devlet olarak her zaman ve her yerde sizlerin yanındayız. Sizlerin acısı bizim acımız, sizlerin derdi bizim derdimiz, sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Şehitlerimizin çocuklarını çocuklarımız, eşlerini de kardeşlerimiz olarak bildiğimizi belirtmek isterim. Bu bilinç ve sorumluluk şehitlerimize karşı bizim sorumluluğumuzdur. Şehitlerimizin ülkemiz için yapmış olduğu fedakârlığa karşılık vefa borcumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümünde bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan, sizleri görmekten ve sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Milleti, bayrağı, vatanı ve devleti için canlarını feda eden bir gül bahçesine girercesine şahadet şerbetini içerek kara toprağa giren tüm şehitlerimizi ve sonsuzluğa uğurladığımız gazilerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla yâd ediyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.