Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta temizlik işçisinden örnek davranış

GENEL

Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde şoför olarak çalışan Ali Cengiz görev esnasında bulduğu yaklaşık 6 bin lirayı yetkililere teslim etti.

Uşak Haber - Örnek davranışta bulunan Ali Cengiz, Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından bir haftalık tatille ödüllendirildi.

Uşak Belediyesi’nde çalışan araç şoförü Ali Cengiz, gece saatlerinde görev yaptığı esnada bir cüzdan buldu.
Bulduğu cüzdanı sahibine teslim edilmek üzere polise teslim eden Ali Cengiz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan tarafından bir haftalık tatil ile ödüllendirildi.
Örnek bir davranış sergileyen personeli ile makamında çay içen Belediye Başkanı Cahan, duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ben işçi kardeşimizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Anadolu insanımız ferasetli ve Anadolu insanımız helal lokmayı gözeten insanlardan oluşuyor. Böyle bir personele sahip olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz Uşak’ımız emin ellerde. 4 maaş tutarında ki bir parayı tek kuruna dokunmadan emniyet yetkililerimize teslim etti. Biz bu tür nitelikli personellerle çalışmaktan dolayı Uşak halkına hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Personelimizi hem tebrik ettik, hem teşekkür ettik. Kendisine de bu ulvi davranışından dolayı 1 haftalık tatil ile ödüllendiriyoruz” dedi.
Uşak Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğünde şoför olarak çalışan Ali Cengiz ise yapılması gerekeni yaptığını söyleyerek “önceki gün gece 01:45 sıralarında görevim esnasında yol üzerinde bir cüzdan bulduk ve içine baktığımızda içinde para olduğunu gördük. Bunu amirlerimize teslim ettik. Bizim o şekilde bir paraya ihtiyacımız olmadığı için yetkililere teslim ettik. Türk milleti zaten bu tür konularda duyarlıdır. Nasıl diyeyim size bu tür davranışlarda görülen bir şeydir. Bizim gelenek göreneklerimizde de vardır yani bu tür davranış en münasip olanıdır yani” diyerek duygularını dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.