Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Belediye Temizlik İşçilerinden Anlamlı Hareket

GENEL

Uşak belediyesi temizlik işleri müdürlüğünde çalışan temizlik işçilerinden 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle anlamlı hareket, dökülen çınar yapraklarıyla kap yaptılar

Uşak’ta belediye temizlik işlerinde görevli personel bugün dökülen çınar yaprakları toplayıp kalp yaparak kadına şiddeti protesto ettiler.

He türlü şiddetin karşısında olduklarını belirten Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Uşak Belediyesi olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bugün 25 Kasım kadına karşı şiddetin uluslararası mücadele günü, Uşak Belediyesi olarak kadınlarımızın yanındayız. Burada özellikle temizlik işlerinde çalışan arkadaşlarımız bu kadınlara verdiğimiz değerinin anlamı ifadesinde çınar yapraklarından güzel bir kalp oluşturmuşlar. Ben arkadaşlarımı tebrik ediyorum, özellikle altını çizerek söylüyorum ki Uşak Belediyesi olarak net olarak ifade ediyoruz ki kadına şiddet insanlığa ihanettir” dedi.

Temizlik işçileri ise topladıkları çınar yaprakları ile kadına şiddeti protesto ettiklerini belirterek, şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bugünde temizlik yaparken çınar yapraklarını topladık. Daha sonra aklımıza bugünün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar arası Mücadele Günü olduğu geldi. Bizde arkadaşlarımız ile kalp yapmak istedik. Kadınlar dünyanın çiçekleri ve şiddetten uzak olmalarını istiyoruz. Şiddet kesinlikle bir zulümdür ve biz her türlü şiddete karşıyız ifadelerini kullandılar. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.