Uşak Haber Ajansı

Uşak’lı Polis Memuru Şehit Oldu

GENEL

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Uşak’lı polis memuru Nazım Tuncer şehit oldu.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’ın Hani ilçesinin Kalaba yolu Turalı mevkisinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda ağır yaralanan ve daha sonra kaldırıldı hastanede şehit düşen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisi evli ve 2 çocuk babası 34 yaşında ki Nazım Tuncer’in Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Kızılhisar köyünde ki baba ocağına ateş düştü.

Nazım Turcer’in şehadet haberinin duyulması üzerine şehidin evine dev Türk bayrağı asıldı.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık Şehidin evini ziyaret etti

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Diyarbakır’ın Hani ilçesinin Kalaba yolu Turalı mevkisinde PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan polis memuru Nazım Tuncer'in ailesini ziyaret etti.

Vali Kocabıyık, şehidin Banaz ilçesi Kızılhisar köyündeki evinde annesi Ayşe Tuncer ve babası Mehmet Tuncer'i ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, terör ve teröristlerin yüce Türk milletine hesap vereceğini, şehidin kanının yerde kalmayacağını söyledi.

Şehit polis memuru Nazım Tuncer'in naaşının Diyarbakır’da düzenlenecek tören sonrası askeri uçak ile Uşak’a getirileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.