Uşak Haber Ajansı

Uşak’a Kar Gelmeden Tatil Geldi. Okullar 1 Gün Tatil Edildi

GENEL

Uşak Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 15 Şubat Pazartesi günü Uşak merkez ve ilçelerinde bütün okullarda eğitime 1 gün ara verilirken, kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 1 gün idari izinli sayılacak.

Uşak Haber - Uşak Valiliği tarafından yapılan açıklamada meteorolojik verile göre Uşak’ta meydana geleceği tahmin edilen ani sıcaklık düşüşü ve kar yağışı nedeni ile 15 Şubat Pazartesi günü Uşak merkez ve ilçelerinde bütün okullarda eğitime 1 gün ara verilirken, kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 1 gün idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada “Mevcut hava şartları ve meteorolojik verilere göre .. Pazartesi gününün ilk saatlerinde ani ve sert sıcaklık düşüşleriyle kar yağışının ilimizde başlayacağı ve pazartesi akşam saatlerine kadar devam edeceği tahmin edilmektedir.

Bu nedenle 15 Şubat Pazartesi günü yüz yüze eğitime başlayacak olan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı il merkezi ve ilçelerimizdeki özel ve resmi okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, özel öğretim kurslarında, muhtelif kurslarda, resmi ve özel okullarda devam etmekte olan destekleme ve yetiştirme kurslarında eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir

Ayrıca kamı kurum ve kuruluşlarında görevli personellerden engelli, hamile ve kronik hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 15 Şubat Pazartesi günü bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır. “ ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.