Uşak Haber Ajansı

Uşak Valisi Demir; “ Topyekun Birlik Ve Beraberlik Gerekmektedir”

GENEL

Uşak Valisi Salim Demir, kentin kalkınması ve gelişmesi için disiplinli, istikrarlı ve iş birliği içerisinde çalışmak gerektiğini belirterek; “Türkiye'nin ve Uşak’ın kalkınması için topyekun birlik ve beraberlik gerekmektedir” dedi.

Uşak Valisi Salim Demir, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen valiler toplantısının çok verimli geçtiğini ve kent için yararlı gelişmelerin olduğunu belirterek, Uşak’ın kalkınması anlamında hazırlanan dosyayı bakanlar ile paylaştıklarını belirtti.

Uşak Valisi Salim Demir; Kalkınmak için köylerden, şehir merkezlerine kadar illerin her yerinde değişimin olması gerektiğini ifade ederek "Uşak'ın en iyi seviyeye gelebilmesi için disiplinli istikrarlı ve iş birliği içerisinde çalışmak gerekiyor. Bunun içinde Uşak’ın her anlamda geliştirilmesi, kalkındırılması hedefleriyle ilgili gayretlerimizi arttıracağız. Toplumsal kalkınma, topyekun kalkınmayı gerektirir. Sadece Uşak merkez değil bütün yerleşim yerlerinde bir şeylerin değişmesini istiyoruz. Bunun için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız." dedi.

Yorumlar (1)

adil 7 Yıl Önce

Uşak'ın kalkınması için öncelikle Uşak'a Ankara'dan yatırım getirecek vekillere ihtiyacı var. Belediye başkanı tek başına Uşak'ın çehresini değiştirmeye bir şeyler yapmak için mücadele ederken, sadece Cuma mesajları yayınlayanlar gülünç oluyorsunuz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.