Uşak Haber Ajansı

Uşak Şeker Fabrikasının Satılmaması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

GENEL

Uşak’ta Tiritoğlu parkında Uşak Şeker Fabrikasının özelleştirilmesine karşı CHP Uşak İl Başkanlığı tarafından, imza kampanyası başlatıldı.

Uşak Haber – Uşak CHP il başkanlığı tarafından Tiritoğlu Parkı'nda düzenlenen imza kampanyasına, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Şeker İş Uşak Şubesi, partililer ve bazı STK temsilcileri katıldı.

Uşak CHP teşkilatı tarafından başlatılan imza kampanyasında konuşan Uşak CHP Milletvekili Özkan Yalım, siyaset yapmak için konuşmadığını belirterek Uşak Şeker Fabrikasının Uşak’ın milletin ve herkesin olduğunu söyleyerek en milli fabrikanın Uşak Şeker Fabrikası olduğunu söyledi.

Uşak Şeker Fabrikasının halkın fabrikası olduğunu ve halkın fabrikasının kimseye satılamayacağını belirten Yalım, "kimin malını kime satıyorsunuz, biz teslim olmayacağız, Uşak Şeker Fabrikasını kimseye sattırmayacağız. Bu bir eylemin başlangıcı bugün şu anda Tiritoğlu Parkındayız ama olurda gün gelir Uşak Şeker Fabrikasını inşallah satılığa çıkarmazlar özelleştirme statüsünden çıkarıp inşallah sattırmazlar diyorum. attırmazlar diyorum. Olurda olası bir durumda bu millet Uşak Şeker Fabrikasının önünde gidecektir hep birlikte, bu millet İzmir-Ankara yolunu kapatacaktır. Bu fabrika bizimdir bu fabrikayı sattırmayacağız “ dedi.

Yorumlar (1)

neco 6 Yıl Önce

yattığı yerden para kazanma devri biteceğinden satılmasın dimi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.