Uşak Haber Ajansı

Uşak MHP Kadın Kollarından Mehmetçiğe Destek

GENEL

Uşak Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları Afrin’de görev yapan askerler için boyunluk ve bere ördü.

Uşak Milliyetçi Hareket Partisi kadın kolları üyeleri kendi elleri ile ördükleri boyunluk ve bereleri Afrin’de görev yapan askerlerimize teslim etmenin yanı sıra, sınır bölgesinde ki Suriye’li vatandaşlar için de topladıkları ayakkabıdan monta, çoraptan bota kadar bir çok yardım malzemelerini teslim etmek için MHP İl Başkanı Muhterem Kuruçay ve Kadın kolları başkanı Gülhan Akbulut yola çıktı. Toplanan yardım malzemeleri ile askerlerimiz için örülen boyunluk ve bereler Afrin bölgesinde görev yapan askerlerimize teslim edilecek.

MHP Kadın Kolları üyeleri tarafından örülen atkı ve bereler ile Suriye’li vatandaşlara ulaştırılmak için toplanan ayakkabı, bot, mont, çorap, gibi kıyafetlerde paketlenerek otobüse yüklendi. Pazartesi akşam Uşak’tan üzeri hareket eden otobüs bugün Reyhanlı’da olacak.

MHP Kadın Kolları Başkanı Gülhan Akbulut dualar ile ördüğümüz atkı ve berelerimizi ellerimiz ile Mehmetçiğimize teslim edeceğiz dedi.

Akbulut; “Mehmetçiklerimiz için boyunluk ve bere kampanyası düzenledik, kampanyamıza katılım yoğun oldu. Sadece Mehmetçiğimiz ile kalmadık sınır bölgelerimizde Türkiye Cumhuriyeti devletine sığınan Suriyeli vatandaşlar içinde Uşak’tan çoraptan bota, kazaktan monta giyim malzemesi götürüyoruz. Tüm halkımıza teşekkür ederim” dedi.

Mhp il başkanı Muhterem Kuruçay ise “Uşak’ta sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiğimize ve sınıra bölgesinde ülkemize sığınan Suriye’li vatandaşlara Türk’ün vicdanını, Türk’ün mağdura olan mazluma olan yaklaşımını göstermek amaçlı orada olacağız. Ayrıca Uşak’tan giden mehteran takımımız ile Reyhanlı’da bir dizi programımız olacak” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.