Uşak Haber Ajansı

Uşak KYK Öğrencileri Gözyaşlarına Hakim Olamadı

GENEL

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Uşak İl Müdürlüğü kız ve erkek yurt binalarında kalan öğrenciler, TSK’nın Afrin’e başlattığı Zetindalı operasyonuna oda ışıklarını belli seviyelerde yakarak, yazdıkları “Zeytindalı” ve “Afrin” yazılarıyla destekledi.

Uşak Haber - Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Uşak İl Müdürlüğüne bağlı Mehmet Hacım erkek öğrenci yurdu ve Latife Hanım Kız Öğrenci yurdunda bulunan öğrenciler yurt odalarının ışıkları ile “ZEYTİNDALI” ve “AFRİN” yazıların oluşturarak Uşak’tan Afrin’e selam gönderdi. Her 2 yurtta da öğrenciler açtıkları Türk bayrağı ile istiklal marşı okudu.

Latife Hanım Kız Öğrenci yurdunda bulunan öğrenciler gözyaşlarına hakim olamazken abisi Afrin’de görev yapan kız öğrencinin askerlerimize selam göndermesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Müdürü Tahir Emre Can; “Kredi Yurtlar Uşak İl Müdürlüğü olarak bu gece yurtlarımızda barınan öğrencilerimiz ile Afrin’de Zeytindalı Operasyonunu gerçekleştiren Mehmetçiklerimize bir nebze olsun destek olmak adına bu gece Uşak’tan bir selam göndermek istedik. Öğrencilerimiz bize taleplerini iletti. Odaların ışıkları ile bu gece onlara destek olma adına hem Zeytindalı hem de Afrin yazarak onlaın yanında olduğumuzu göstermek istedik” dedi.

Abim ve abilererim iyiki varsınız

Abisi Afrin bölgesinde görev yapan kendiside Uşak Üniversitesinde eğitim göre Ülfet Simge Yıldız; biz burada tek yürek olduk. Abim şu anda Suriye’de Afrin’de görevli, tüm Mehmetçiklerimiz ve abim sizler bizim gururumuzsunuz, Türkiye’nin gururusun iyi ki varsın iyi ki varsınız. Size canımızı borçluyuz, vatanımızı borçluyuz daha ne diyebilirim ki. İyi ki varsınız” diyerek duygularını dile getirdi.

Gözyaşlarına hakim olamayan bir kız öğrenci ise “Bu gözyaşları hepiniz için bu göz yaşları hepimizi kurtardığınız için. Hepimizi onurlandırdığınız için size çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Işıklar sönmesin hakkınızı helal edin diyen İrem Onuk isimli öğrenci ise “Bizim ışıklarımız sönmesin, ocaklarımız sönmesin diye Afrin’de görev yapan tüm askerlerimize selam gönderirken, Afrin’de şehit olan askerlerimize rahmet diliyoruz dualarımız onlarla. Bizler hep askerlerimizin yanındayız. Biz burada sizin için bir şeyler yapmaya çalıştık ama sizin bizim için yaptıklarınızın yanında hiç bir şey. Bizlere hakkınızı helal edin” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.