Uşak Haber Ajansı

Ulubey Belediye Başkanı Ada: " Ulubey, 300 Bin Turisti Ağırlayabilir"

GENEL

Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, Ulubey ilçesinde bulunan Ulubey Kanyonlarının 2017 yılında 30 bin ziyaretci ağırladığına değinerek gerek kanyon turizmi gerek ise normal turizm imkanlarının geliştirildiği takdirde yıllık 300 bin turisti ağırlayabilecek potansiyelde bir ilçe olduğunu belirtti.

Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, dünyanın 2. Büyük kanyonuna ev sahipliği yapan Ulubey ilçesini 2017 yılında yerli ve yabancı 30 bin kişinin ziyaret ettiğini belirterek Ulubey ilçesinin şu anki ziyaretci sayınısın 10 katına kadar ziyaretciyi kaldıracak potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Ada; ilçede konaklama imkanlarının yetersiz olduğunun altını çizerek, bu sebepten ilçenin turizm potansiyeline tam anlamında ulaşılamadığına dikkat çekerek, İlçede 25 odalı otel yapılacağı müjdesini veren Başkan Ada; Ulubey İlçe belediyesi olarak maddi kaynaklarının yetersiz olduğunu söyleyerek Ulubey Kanyonları ve cam terasın daha çok tanıtılmasıyla turizm potansiyelinin artırılabileceğini değindi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.