Uşak Haber Ajansı

Polislerin Çalışma Koşulları İyileştiriliyor, 81 İl Emniyet Müdürlüğüne Genelge Gönderildi

GENEL

İçişleri Bakanı Süleyman Saylu’nun talimatı ile Emniyet personeli, moral ve motivasyonunun artırılması amacıyla hazırlanan genelge 81 il emniyet müdürlüğüne genelge gönderildi.

Uşak Haber - Emniyet teşkilatında görev yapan personelin moral ve motivasyonunun, mesleki dayanışmasının, aidiyet duygusunun ve verimliliğinin artırılması ile personel memnuniyetinin en üst seviyede sağlanabilmesi için İçişleri Bakanı Süleyman Saylu’nun talimatı ile çalışma şartlarında iyileştirmeler yapıldı. Hazırlanan genelge 81 il emniyet müdürlüğüne gönderildi.

Hazırlanan genelgede yer alan bazı maddeler ise şu şekilde, 8 saat çalışıp 24 saat istirahat sistemine geçilecek, evlilik yıl dönümlerinde mazeret izni kullanılacak, senede en az bir defa psikologla görüşecekler, "Psikolojik Danışma Hattı" kurulacak, evlilik, doğum, hastalık ve vefat gibi durumlarda personel yalnız bırakılmayacak, zamanında yapılacak ziyaretlerle birlikte gerekli maddi ve manevi destek verilecek, senelik izinler kış ve yaz aylarında olmak üzere iki dönem halinde planlanacak ve yıllık iznin en az 3'te biri kış aylarında kullandırılacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.