Uşak Haber Ajansı

OEDAŞ, Uşak’ta Yoğun Kış Şartlarına Karşı Hazırlıklarını Tamamladı

GENEL

Osmangazi EDAŞ olası soğuk kış şartları nedeniyle Uşak şehir merkezi, ilçe ve bağlı köylerinde aydınlatma ve enerji nakil hatlarında oluşabilecek aşırı yüklenme ve arızalara karşı hazırlıklarını tamamladı.

Uşak, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinin elektrik dağıtım hizmetini üstlenen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), önümüzdeki kış soğuk havalarda aydınlatma ve enerji sisteminde oluşabilecek aşırı yüklenme ve arızalara karşı Uşak şehir merkezi, ilçe ve bağlı köylerinde hazırlıklarını tamamladı.

“Uşak’ta il merkezi, ilçe ve köylerde kış için önemler alındı”

Elektriğin; yaz kış demeden yeterli, kaliteli ve sürekli bir şekilde tüketicilere ulaştırılması için alt yapı yatırımlarını hızlandıran Osmangazi EDAŞ, özellikle önümüzdeki kış aylarında yaşanabilecek olası sert hava koşullarına yönelik bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Uşak il merkezi ile tüm ilçe ve köylerindeki çalışmalarında önemli derecede bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Buna göre arıza giderme ve sokak aydınlatma tarama çalışmaları kapsamında 4.138 adet aydınlatma lambası yenilendi. Şehrin elektrik enerjisini sağlayan nakil hatları kapsamında 62,263 kilometrelik alçak gerilim, 225,443 kilometrelik orta gerilim ve 99, 484 kilometre yüksek gerilim hattının bakım ve onarımı yapıldı. Yoğun kış şartlarında sağlam bir enerji altyapısına kavuşması için çalışmalara 37 araç ve 1 adet forklift ile birlikte 95 personel katıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.