Uşak Haber Ajansı

Meteoroloji Uyardı. Uşak’ta Kar Yağışı Bekleniyor

GENEL

Uşak’ta gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği bildirildi.

Uşak Haber - Meteorolojik verilere göre; Ege bölgesi genelinin çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli'nin yüksek kesimlerinin gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ülke genelinde ise; Edirne ve Kırklareli dışında ülke genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusuında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Antalya'nın doğusu, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Bartın, Zonguldak, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile zamanla Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve batısında kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkenin batı kesimlerinde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güney ve güneybatı, Marmara ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (2)

haluk 5 Yıl Önce

tamamda bir tarih verilmezmi şu tarihde mesela çarşambadan itibaren gibi bir tarih habercilik yapıyosunuz güya

vatandaş 5 Yıl Önce

yorum yapmış olmak için yorum yapıldıpı ne kadar belli. haberi okumadan yorum yapılınca böyle oluyor. ben okudum adamlar yazmış karın ne zaman yağacağını. kopyalayıp yapıştırıyorum burayada (Ege bölgesi genelinin çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Uşak, Afyonkarahisar ve Denizli'nin yüksek kesimlerinin gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.)

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.