Uşak Haber Ajansı

Meteoroloji Tarih Vererek Uyardı! Kar Geri Geliyor, Sıcaklıklar azalacak

GENEL

Meteorolojiden yapılan açıklamada hava sicaklığının önümüzdeki hafta başından itibaren hissedilir derecede azalacağı ve yağişların önümüzdeki hafta başından itibaren kar şeklinde olması beklendiği belirtildi.

Uşak Haber - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Uşak, Denzili ve Aftonkarahisar’da halen mevsim normallerinin 6 ila 12 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden yeni gelecek serin ve yağışlı sistemin etkisiyle, sıcaklıkların önümüzdeki hafta başından itibaren hissedilir derecede 6 ila 15 derece azalarak, mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düşeceği tahmin edildiği bildirildi.

UŞAK: Havanın; Perşembe günü Parçalı bulutlu, Cuma günü çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Cumartesi günü ise parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Pazar günü öğle saatlerinde yağmur şeklinde bağlayacak yağışların gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kara döndükten sonra aralıklı kar yağışı şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Maksimum sıcaklığın, Perşembe günü 16 derece iken Pazartesi 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

DENİZLİ: Havanın; Perşembe günü Parçalı bulutlu, Cuma günü çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağmurlu, Cumartesi günü ise parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Pazar günü öğle saatlerinde yağmur şeklinde bağlayacak yağışların gece saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kara döneceği, sabah saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışı şeklinde devam edeceği bekleniyor. Maksimum sıcaklığın, Perşembe günü 20 derece iken Pazartesi 5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR: Havanın; Perşembe günü Parçalı bulutlu, Cuma günü çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, Cumartesi günü ise parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Pazar günü yağışların yağmur şeklinde başlayıp gün içinde yüksekleri karla karışık yağmur ve kara döndükten sonra gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışı şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Maksimum sıcaklığın, Perşembe günü 16 derece iken Pazartesi -1 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.