Uşak Haber Ajansı

En Acı Cenaze Töreni , 2 Tabut ve 2 Mezar Yan Yana

GENEL

Kırmızı ışıkta yaşanan faciada hayatını kaybeden 2 kardeş son yolculuklarına yan yana 2 tabut ile uğurlandı.

Uşak Haber - Uşak'ta geçtiğimiz cumartesi günü Uşak – İzmir karayolu Gediz kavşağında meydana gelen ve 17 kişinin yaralandı kazada hayatını kaybeden 3 ve 8 yaşındaki kardeşler son yolculuklarına uğurlandı.

Uşak-İzmir karayolu Gediz kavşağında 41 SH 730 plakalı kamyonun kırmızı ışıkta bekleyen 7 araca çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Mustafa Temel ve Melek Temel kardeşler Uşak’ın Eskisaray köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

2 çocuklarının hayatını kaybettiği kazada kendileri de yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden baba Bayram ve anne Ümmahan Temel , 2 evladını son yolculuğuna uğurlamak için hastaneden çıkarak törene geldi. Cenaze merasiminde güçlükle ayakta duran acılı anne babayı yakınları teselli etmeye çalıştı. 2 kardeş Eskisaray köyünde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Kırmızı ışıkta 7 aracı adeta biçen ve kaza sonrası kaçan kamyon sürücüsü Sedat T.'nin jandarmadaki ifade sürecinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.