Uşak Haber Ajansı

Depolama Tankı Patladı 4 İşçi hayatını kaybetti

GENEL

Depolama tankında bakım çalışması yapıldığı sırada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 işçi hayatını kaybetti.

İzmir’in Aliağa ilçesindeki TÜPRAŞ rafinerisinde, boş bir depolama tankının bakımı sırasında meydana gelen patlamada 4 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Patlamanın boş depolama tankının bakımı sırasında meydana geldiği öğrenildi.

 Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilirken, depolama tankında meydana gelen patlamada Kemal Şaşmazer, Yusuf Kepenek, Mehmet Karademir ve Mehmet Dere isimli 4 işçinin hayatını kaybettiği, Halil İbrahim Kavlak isimli 1 işçinin ise ağır yaralandığı öğrenildi.

TÜPRAŞ resmi internet sitesinden Tüpraş İzmir Rafinerisine İlişkin Basın Açıklaması 3 olarak yapılan yazılı açıklamada “Bugün saat 09.25’de Tüpraş İzmir Rafinerisi Ürün Tankında bakım çalışmaları sırasında meydana gelen patlama nedeniyle yüklenici firmanın 4 çalışanına ilk müdahaleleri yapılarak ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilmiştir.
Yapılan tüm müdahalelere rağmen yüklenici firma çalışanlarımız Kemal Şaşmazer, Yusuf Kepenek, Mehmet Karademir ve Mehmet Dere hayatını kaybetmiş, yaralı Halil İbrahim Kavlak’ın ise tedavisine devam edilmektedir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız. ” İfadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.