Uşak Haber Ajansı

OEDAŞ, Uşak’taki Hizmetleri Ve Yatırımlarını Büyütmeye Devam Ediyor

EKONOMİ

OEDAŞ yaptığı bakım çalışmaları, yeni dikilen direkler ve sokak aydınlatma tarama çalışmaları ile Uşak’taki yatırımları ve hizmetlerini büyütmeye devam ediyor.

Uşak, Kütahya, Eskişehir, Afyonkarahisar ve Bilecik illerinin elektrik dağıtım hizmetini üstlenen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), Uşak’taki yatırımlarını büyütmeye devam ediyor.

Kurum; yakın zamanda, şehrin enerji gereksinimi karşılamak için yatırımlarına devam ederken, il merkezinde ve ilçelerdeki bakım, arıza giderme ve sokak aydınlatma tarama çalışmalarına da devam ediyor. 

Bu çerçevede Fatih Mahallesi yeraltı şebekesi tesis işine başlayan OEDAŞ, TR 1. Aslan Sokak’ta trafo postası temeli için çalışmalarına başladı. Burada Alvinal kablolu tesis için 410,55 m³ kanal hazırlığı yapan OEDAŞ, trafik akışına engel teşkil etmemesi için gereken cadde ve sokaklarda borulu yol geçişini de hazırladı. 

OEDAŞ, ayrıca TR 27/ 8 - TR Aslan Sokak bölgelerinde havai hatta çıkış direkleri ve şebeke düzeltme için dikilecek olan beton direklerin temellerini de hazırlayarak doğalgaz ve su tesisatı gibi kazı çalışmalarına hazır duruma getirdi.

OEDAŞ’un Uşak’taki bir diğer önemli çalışması Dikilitaş Mahallesi yeraltı şebekesi tesis işi de devam ediyor. Bu doğrultuda TR-Girne Sokak; DM-13(M3)’den beslenen mevcut 3AWG iletkenli hatta, 7.Girne Sokak’taki emniyet mesafesi ve gerilim düşümlerinden dolayı mevcut direk tipi trafonun kaldırılarak beton köşk tipi trafo konması planlanıyor. OEDAŞ ayrıca alçak gerilim şebekesini de hazırladıkları proje doğrultusunda düzenleyecek.

Atatürk Mahallesi Çivril Caddesi yeraltı şebeke tesis işinin kanal kazım işlemi devam ediyor. Tamamlanan Çivril Caddesi Yavuz Sultan Selim Caddesi Kavşağı’na kadar olan kısımdaki kablo çekim işleminin bir bölümü tamamlanarak kanal kapatılmış bulunuyor.

OEDAŞ, Uşak’taki arıza ve sokak aydınlatma tarama çalışmalarına da devam ediyor. Arıza ve aydınlatma çalışmaları kapsamında 186 çağrı merkezi, CİMER, BİMER, TEDAŞ Talep Takip, WEB Osmangazi sisteminden gelen ihbar ve talepler hızlı bir şekilde yapılmaktadır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.