Uşak Haber Ajansı

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş’tan Ders Çalışan Öğrencilere Çorba İkramı

EĞİTİM

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından final haftası nedeniyle kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş etkinliğe katılarak üniversite kütüphanesini ziyaret etti ve öğrenciler ile sohbet etti. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, Rektör Yardımcılarız Prof. Dr. Saim Savaş ile Prof. Dr. Ömer Karahan ve Genel Sekreter Vekili Kenan Gökçe eşlik ettiler.

Uşak Üniversitesi öğrencilerinin final sınavları haftasında olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş “Üniversitemiz final sınavı haftasında ve havaların da soğuk olması nedeniyle bu çorba ikramını gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz derslerine daha iyi çalışsınlar, motive olsunlar, diye onlara Uşak’ımızın tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Öğrenci odaklı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Final sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ile ikram sırasında sohbet eden öğrenciler, çorba dağıtımından dolayı duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.