Uşak Haber Ajansı

Uşak Üniversitesi öğrencilerinden UMUDUN KANATLARI Projesi

EĞİTİM

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında “UMUDUN KANATLARI ” adlı projenin 2. Etkinliğini hayata geçirdi.

Uşak Haber - Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü 4. sınıf öğrencileri Melisa Başak, Nisa Amaç ve Merve Toraman Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında 3 Haziran 2021 tarihinde, saat 19.30 ve 20.30 arasında Google Meet üzerinden görme engeli bireyler hakkında farkındalık konferansı düzenleyerek projelerinin ikinci adımını hayata geçirdiler.

Online ortamda insanları görme engelli bireylere karşı bilinçlenmek adına yedi gönüllü katılımcı ve bir psikolojik danışman adayı eşliğinde kısa film ve bilgilendirici videolar izletildi.

Yedi gönüllü katılımcının da aktif olarak katıldığı bu konferansta izletilen kısa filmler, görme engelli bireyler hakkında bilgi sahibi olmayı, empati kurmayı ve farkındalık yaratmayı amaçladı. Konferans süresince katılımcılar, psikolijik danışman adayı Hanım Balcan ile düşüncelerini paylaşarak ve konu hakkında sorular sorarak konferansa ilgi ve katılım gösterdiler. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.