Uşak Haber Ajansı

Uşak Üniversitesi Öğrencileri “Geleceğini Çöpe Atma” dedi

EĞİTİM

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğrencileri Büşra Çibik ve Hüseyin Can “Geleceğini Çöpe Atma” projesi ile farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Uşak Haber - Uşak Üniversitesi öğrencileri Büşra Çibik ve Hüseyin Can hazırladıkları proje kapsamında Uşak Rehberlik ve Araştırma Merkezinden bir uzman ile Uşak Ertuğrul Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Sigara ve Tütün Bağımlılığı hakkında farkındalık uyandırmak adına “Geleceğini Çöpe Atma” farkındalık eğitim semineri verdi.
Sigara ve tütün bağımlılığının yol açtığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla “Geleceğini Çöpe Atma” projesi kapsamında daha sonra öğrenciler ile birlikte Uşak Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları bölümünde yatmakta olan hastalara moral ziyaretinde bulunuldu.
Proje Uşak Ertuğrul Gazi İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Uşak Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından olumlu karşılanarak destek gördü. Seminer sonrasında ise sokak röportajı ve kamu spotu çalışması yapılıp Uşak halkının Sigara ve Tütün hakkındaki görüşleri öğrenilip proje sona erdirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.