Uşak Haber Ajansı

Üniversiteli Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

EĞİTİM

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencilerinden anlamlı ve gönülleri okşayan etkinlik

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Mustafa Şahin, Emine İbiş ve Burak Özkaya tarafından Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak Köy Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Uşak’ın Banaz ilçesine bağlı Büyükoturak Köy Okulu'nda gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliğinde Üniversite öğrencileri tarafından okulun sınıflarını renkli balonlar, bayraklar ve posterlerle süslenirken, ihtiyaç sahibi öğrencilere de kıyafet yardımı gerçekleştirildi.

Gönüllerde yer bulan etkinlik, köy okulunda öğrenim gören çocukların yüzlerindeki tebessümleri artırdı.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Mustafa Şahin, Emine İbiş ve Burak Özkaya yaptıklara açıklamada; Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk tarafından çocuklara hediye edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında,çocuklarla birlkte olarak onların neşesine ortak olmak ve belirledikleri ihtiyaç sahibi çocukların ihtiyaçlarını karşılayarak bir nebze olsun katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Toplumda dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri Mustafa Şahin, Emine İbiş ve Burak Özkaya “Birlikte güzel şeyler başarmanın ve çocuklarımıza umut olmanın gururunu yaşıyoruz. Umarız bu etkinlikler, geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlar." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.