Uşak Haber Ajansı

Üniversite Öğrencilerinin HAYVANLARIN FISILTISI PROJESİ

EĞİTİM

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerininin ‘Hayvanların Fısıltısı Projesi’nin ilk etkinliği gerçekleşti

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında Hüsne Tombul, Mürvet Nur Memiş, Omar Jaghal ve Erdal Çağrıtekin’ in başlatmış olduğu Hayvanların Fısıltısı Projesi’nin ilk etkinliği gerçekleşti.

Çocukların hayvanlar hakkında farkındalık kazanmasının amaçlandığı “Hayvanların Fısıltısı Projesi” kapsamında veteriner hekimlerden de destek alan Üniversite öğrencileri kampanyalarının ilk etabını 17 Nisan’da Uğur Serdaroğlu İlkokulu 4. sınıflara, 18 Nisan’da Nuri Şeker İlkokulu’nda 3. sınıflarla gerçekleştirdi.

Gerçekleşen etkinlikte . öğrencilere patlamış mısırlar dağıtılırken daha sonra Bolt adındaki animasyon filmi izlendi.

Gösterimi yapılan filmin sonunda Veteriner hekim Ozan Kızılöz ile veteriner hekim Enes Turan Seval, çocuklara hayvanlar hakkında bilgiler verdi.

Miniklerin sorularının da veteriner hekimler tarafından cevaplanmasından sonra son bulan etkinlikte geleceğin teminatı olan çocukların hayvan sevgisi, hayvan bakımı, sokak hayvanları gibi alanlarda farkındalık oluşturmanın amaçlandığı etkinlikte öğrenciler hem hayvanlar hakkında bilgi edindi hem de keyifli vakit geçirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.