Uşak Haber Ajansı

‘’ Toplumda Kekemelik Farkındalığını Arttırma’’ projesi

EĞİTİM

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencileri tarafından ‘’ Toplumda Kekemelik Farkındalığını Arttırma’’ projesi hayata geçirildi.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencilerinden Eminenur Atasoy,Maksat Annaberdiyev ve Kamil Aghakishiyev tarafından hazırlanan ‘’ Toplumda Kekemelik Farkındalığını Arttırma’’ kampanyası hayata geçirildi.

Bu kampanya Türkiye’de kurulan ilk Kekemeler Derneği ile beraber yürütüldü.Uşak Üniversitesi Öğrencisi Eminenur Atasoy bu kampanya kapsamında Kekemeler Derneği Üyesi Esra Büyük ile röpörtaj gercekleştirdi. Röportajda değinilen konular arasında “kekeleyen bir bireye göre kekemelik nedir, kekeleyen bireylerin günlük hayatta yaşadıkları zorluklar nelerdir, kekemeliğin bir engel olup olmadığı, Kekemeler derneği ile tanışma hikayesi ve kekemelikle ilgili kamuoyuna vermek istediği mesaj” vardı. Bu konulara değinerek kekeme bireylerin günlük hayatta yaşadığı zorlukları insanlara aktarmayı ve toplumun bu konudaki farkındalığını arttırmayı hedeflediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.