Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta trafik kazası, 1 yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta sabah saatlerinde Şehit Mehmet Bozkuş köprüsü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, D-300 karayolu Gazi Bulvarı üzeri Bağ-Kur evleri önünde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.

64 EC 888 plakalı otomobil sürücüsü Ramazan Uysal hastanede yatan yakınının yanından ayrılarak evine gitmek üzere yola çıktı. Ramazan Uysal kullandığı otomobil şehir merkezine doğru seyir halindeyken iddialara göre 64 BB 948 plakalı kamyon sürücüsü A.Ö.'nün kontrolsüz bir şekilde orta şeritten sol şeride geçerek kendisi sıkıştırması ve çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujda bulunan tel bariyerler ile ağaçları aşarak yolun karşısına geçti.

Bu sırada şehir merkezinden Banaz istikametine seyir halinde olan 35 DD 3106 plakalı S.A. idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Savrulan araçlar park halinde bulunan 3 araca da çarparak maddi hasar oluşmasına neden olurken, kazada yaralanan Ramazan Uysan isimli sürücü kaza yerine çağrılan 112 ambulansında ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavisi için Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

 Hastaneye kaldırılan Ramazan Uysal’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, yaşanan kaza nedeniyle D300 karayolu İzmir - Ankara yönü trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.