Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 100 metre savrularak tarlaya uçan otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, eşi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgilere göre, İzmir-Uşak yolu Eşme Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada 54 yaşında ki Özkan Uzun isimli sürücü kullandığı 06 EZ 2425 plakalı otomobili ile Uşak istikametine seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil yaklaşık 100 metre sonra tarlaya devrildi.

Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, sürücü Özkan Uzun’un hayatını kaybettiğini belirlerken, otomobil içerisinde bulunan eşi Fatma Uzun’un ağır yaralandığını belirledi. İlk müdahalesikaza yerinde yapılan Fatma Uzun, sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kaza nedeni ile olay yerinde hayatını kaybeden Özkan Uzun, Cumhuriyet Savcısının ve Jandarma Olay Yeri ekiplerinin yaptığı çalışma ve incelemeler sonrası Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza hakkında soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.