Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta sokak ortasında cinayet

ASAYİŞ

Uşak’ta Nuri Şeker caddesi üzerinde meydana gelen olayda sokak ortasında tabancayla vurulan Ali Can Şahin isimli genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre akşam saat 20:30 sıralarında meydana gelen olayda Sarayaltı Mahallesi, Nuri Şeker Caddesi üzerinde 20 yaşında ki Ali Can Şahin,iddialara göre Nuri Şeker caddesinde esnaf olan T.Ö. tarafından tabancayla vuruldu.
Olay yerinin yakınındaki mobese ve güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri saldırganın siyah renkli bir jip ile olay yerinden uzaklaştığını belirleyerek cinayet şüphelisini yakalamak için Uşak genelinde geniş çaplı çalışma başlattı.
Öte yandın göğsüne ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ali Can Şahin, kaldırıldığı Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar (2)

64 6 Yıl Önce

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste tahir efendi sen çok mazluma çektirdin bir yerde patlıcan belliydi bir ara cingenelerle tahsile cikiyordun sonra mafyalik oynadin sonra esnaf oldun belediye baskani özel geldi dükkaninin acilisini yapti simdide nasil olsa avukat ya seni gelsin kurtarsin . nereye kacicak kacamaz devlet izin vermedigi sürece yoksa uşakta neleri yakalandi gence üzüldüm Allah rahmet etsin ailesinin basi sag olsun tahire gelince üzüldügümü söyliyemem bekledigim birseydi başına bir gelecek vardi o haram paralarla kurulan isi Allah böyle başına yikar.

RaRabbim büyük 6 Yıl Önce

Rabbim büyük iki eşlerine yaptıklarına bütün eziyet ettiklerini çekecek sin dua ediyorum hic bir zaman çıkama hapsaneden

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.