Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Şok İntihar, Babasının Evinde Canına Kıydı

ASAYİŞ

Uşak’ın Karaağaç köyünde ikamet eden anne ve babasının evine giden evli ve 1 çocuk babası Faruk Baş isimli genç tüfek ile hayatına son verdi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak’ta ikamet eden ve güvenlik görevlisi olarak çalışan 1 kız çocuk babası 29 yaşında ki Faruk Baş isimli genç Karaağaç köyünde ikamet eden anne G.ve baba İ. Baş’ın evine gitti.

Faruk Baş , annesi G. Baş’ın mutfakta olduğu sırada evin diğer odasında ki duvarda asılı bulunan tüfek ile hayatına son verdi.

Silah sesi üzerine odaya giren anne G. Baş, kanlar içinde yerde yatan oğlu Faruk Baş’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Silah sesi sonrası eve giden komşuların ihbarı sonrası Karaağaç köyündeki eve ulaşan sağlık ekipleri Faruk Baş’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, Jandarma evin çevresinde güvenlik önlemi alarak eve kimseyi sokmadı.

Cumhuriyet Savcısının evde yaptığı inceleme sonrasında Faruk Baş’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tüfek ile hayatına son veren Faruk Baş’ın evli ve 5 yaşlarında bir kızı bulunduğu, eşi S.Baş’ın ise yaklaşık 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Yorumlar (3)

burhan 5 Yıl Önce

bu kişi üniversite yolunda aracında başından vurulmuş olarak bulunduğu söylendi şimdi baba evinde intihar ettiği yazıyo ikisini de kendim okudum hangi haber yalancı ?

vatandaş 5 Yıl Önce

söylendi mi okudun mu, okuduysan okuduğun sitelere bir daha bak.bende bir sitede arabada diye okumuştum, o sitede evde diye düzeltmiş.

Gurur Melek 5 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.