Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Silahlı Saldırı, 1 Ölü, 1 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta Cuma akşamı gece saatlerinde Uşak genelevinde meydana gelen olayda 1 kişi hafif şekilde yaralanmıştı, 1 kişinin de hayatını kaybettiği bugün anlaşıldı.

Edinilen bilgiye ve iddialara göre kimliği henüz belirlenemeyen aşırı derece alkollü şahıs yada şahıslar eğlenmek için Uşak genelevine gitti.

Genelev çalışanlarının aşırı derece alkollü olduğu için kabul etmediği şahıs yada şahıslar daha sonra arabasında taşıdığı tüfek ile çevreye ateş etmeye başladı.

Tüfekten çıkan saçmalar ile hafif şekilde yaralanan genelev çalışanı M.K. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış, polis ekipleri de saldırıyı gerçekleştiren şüpheli yada şüphelileri yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Bugün 155 polis imdat hattına genelev çalışanları tarafından duvar dibinde 1 şahsın ölü vaziyette yattığı ihbarı sonrası harekete geçen Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Masası ekipleri ölü olarak bulunan şahsın 36 yaşındaki Yaşar K. olduğunu belirledi.

Polisin hayatını kaybeden Yaşar K. isimli şahsın dün gece meydana gelen olay sırasında korkarak kaçmaya çalıştığı sırada sırt bölgesine isabet eden saçmalar ile ağır yaralandığı ve saklandığı duvar dibinde hayatını kaybettiği şüphesi üzerinde durduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası ölü olarak bulunan Yaşar K.’ın cenazesi otopsi, yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Masası ekipleri dün gece genelevde çevreye rastgele ateş ederek 1 kişinin yaralanması 1 kişinin de hayatını kaybettiği olayın şüpheli yada şüphelilerini yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattığı edinilen bilgiler arasında.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.