Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Silahlı Kavga 1 Ölü, 1 Ağır Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen olayda 2 kişi tabancadan çıkan mermilere hedef olurken, olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır şekilde yaralandı.

Uşak Haber - Olay gece saat 22:15 sıralarında Uşak’ın Köme Mahallesi, Cözgün sokak ve Yücelti sokakta üzerinde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Afgan uyruklu K.H. (25), A.H. (44) ve A.B. isimli 3 kişi arasında yaşanan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine meydana gelen olayda A.B. isimli şüphelinin yanında taşıdığı tabancadan çıkan mermilerin vücutların çeşitli yerlerine isabet eden K.H. (25), A.H. (44) isimli 2 kişi yaralanırken, ağır yaralanan A.H. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, K.H. isimli diğer yaralının ise sağlık durumunun ciddiyetin koruduğu öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile 112 Acil Yardım Ambulansı sevk edilirken, ağır yaralanan ve kalbi duran A.H.’ye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde kalp masajı yapılarak hayata döndürüldü. Ağır yaralanan K.H. ve A.H. isimli 2 kişi daha sonra Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan A.H. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, K.H.’nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Silahla 1 kişinin ölümüne 1 kişinin de yaralanmasına neden olan A.B. isimli şüphelinin yakalanması için Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kent genelinde geniş çaplı çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar (1)

kazım 3 Yıl Önce

madem husumet vardı, aynı şehirde ne işleri var ? zaten millet bunalımda, bu tür olayları şehrimizde görmek, duymak ve yaşamak istemiyoruz. husumetli kişiler sürekli denetlenmeli

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.