Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Serinlemek İçin Gölete Giren Adamın Cansız Bedeni Bulundu

ASAYİŞ

Uşak'ta serinlemek için Akse Sulama Göleti giren yabancı uyruklu şahsın cansız bedenine ulaşıldı.

Uşak Haber - Edinilen bilgilere göre, 31 yaşında ki yabancı uyruklu Abolrrahman Hamedi isimli genç, kayınbabası Behrouz Fazeli ile birlikte öğle saatlerinde balık tutmak için gittikleri Akse Sulama Göletinde serinlemek için gölete girmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Öğle saatlerinde meydana gelen olayda kayınbabası ile birlikte gittiği gölette serinlemek için suya giren Abolrrahman Hamedi bir müddet sonra suda çırpınmaya başladı. Sudaki çırpınışları fark eden kayınbabası Behrouz Fazeli suda batıp çıkmaya başlayan Abolrrahman Hamedi'nin, bir süre sonra gözden kaybolduğunu fark etti.

Olay yerindeki kayınbaba Behrouz Fazeli , durumu jandarma, 112 Sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri sevk edilirken, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Ekibinden destek istendi.

Jandarma Arama Kurtarma (JAK) su altı timlerinin arama çalışması sonucu Abolrrahman Hamedi'nin cansız bedenine ulaşıldı. Abolrrahman Hamedi'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.