Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Polisten Kumar Baskını

ASAYİŞ

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kumar oynandığı iddiası edilen bir kıraathaneye baskın düzenledi

Uşak Haber - Alınan bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemal Öz Mahallesinde kumar oynandığı tespit edilen bir kıraathaneye baskın gerçekleştirdi.

Baskında polis ekiplerince kumar oynadıkları tespit edilen A.B.(28), H.Ö.(45), A.S.(38) ve S.D.(37) isimli kişilere idari para cezası uygulanırken, masa üzerinde bulunan 32 adet plastik iskambil kâğıdı, 28 adet oyun pulu, 131 adet okey taşı ve 1 adet yazboz kâğıdına el konuldu.

Kumar oynandığı tespit edilen kıraathane işletmecisi olan E.D.(62) “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamaktan” sucundan hakkında yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre suç ve suçluyla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların devam edeceği öğrenilirken yapılan yazılı açıklamada “Genel Güvenlik ve Asayişin sağlanarak daha huzurlu ve mutlu bir Uşak için, tüm ekiplerimizle birlikte, ASAYİŞ, TERÖR, NARKOTİK olaylarına karşı çalışmalarımız artarak devam edecektir” denildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.