Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Polis Hırsızlık Olaylarına Geçit Vermiyor

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından yapılan çalışmalarda 6 kişi yakalandı, 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Uşak il merkezi ve ilçelerde meydana gelen işyerinden hırsızlık olaylarını araştıran Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şubesi, Hırsızlık masası ekipleri Uşak’ta M.A. isimli şahsın işlettiği bakkal dükkanın camının ve demir parmaklığının kimliği meçhul şahıslar tarafından kırılması suretiyle 1 adet dizüstü bilgisayar ve 4500 TL değerindeki sigaraların çalınması olayı ile ilgili başlattığı çalışmada, kamera kayıtlarından hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların S.T.(16), S.K.(16) ve O.E.Y.(17) isimli şahıslar olduğunu tespit etti.

Şahısları yakalamak için harekete geçen polis 3 şüpheliyi yakalanarak gözaltına aldı.

Başka bir işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak, M.U. (17), M.A. (16) ve R.C.T.( 17) isimli yaşları küçük şahıslar yakalanarak gözaltına alınan polis şüphelilerin evlerinde yapılan aramada bahse konu işyerinden çalınan 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bir miktar oto teyp müzik sistemleri ele geçirdi.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden S.T.(16), S.K.(16) ve O.E.Y.(17) serbest bırakılırken, M.U. (17), M.A. (16), R.C.T. (17), isimli şahıslar “Fuhuşa Teşvik, Aracılık veya Zorlama”, “Otodan Hırsızlık”, “Motosiklet Hırsızlığı” ve “Mala Zarar Verme” suçlarından çıkarıldıkları mahlemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.