Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Otomobilin Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti!

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

ASAYİŞ

Uşak’ta yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki yaşlı Ahmet Yavuzsoy, kendisine çarpan aracın altında sürüklenerek hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Uşak Haber - Uşak’ın Aybey mhallesinde bulunan Basık sokak üzerinde Cuma günü Saat 14:00 sularında meydana gelen kazada H.İ.A. idaresindeki otomobil karşıya geçmeye çalışan 78 yaşındaki yaşlı Ahmet Yavuzsoy isimli yaşlı adama çarparak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Kaza anının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında yaşlı adamın karşıya geçmeye çalıştığı sırada çarpan otomobilin kaportası üzerinde gittiği daha sonra yere düştüğü görülüyor.

Yere düşen adamı altına alan otomobilin durmadan bir müddet ilerlediği görülüyor.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesinden sonra olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin müdahale etmesine rağmen otomobilin altında kalan ve ağır yaralanan 78 yaşındaki yaşlı Ahmet Yavuzsoy kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası olay yerinde kaçarak Karaağaç Polis Merkez Amirliğine teslim olan sürücü polis tarafından gözaltına alınırken, Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Yavuzsoy'un cenazesi Uşak Devlet Hastanesi Morguna Kaldırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.