Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Okuldan Bilgisayar Çalan 2 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak’ta bir okuldan Masaüstü bilgisayar ile monitör ve 3 adet iş önlüğü çalınmasından sonra çalışma başlatan polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre olay S.H.C. isimli okul görevlisinin Cumhuriyet Polis Merkez Amirliğine müracaat etmesiyle ortaya çıktı. 

Okuldan Masaüstü bilgisayar ile monitör ve 3 adet iş önlüğü çalındığı ihbarı sonrası harekete geçen polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtları ile birlikte parmak izi incelemeleri sonrası hırsızlık olayı şüphelilerinin 18 yaşında ki Ş.O. ve 17 yaşında ki A.O. olduğunu belirledi.

Polis tarafından gözaltına alınan 2 şüphelinin evinde yapılan aramada okuldan çalındığı belirlenen Masaüstü bilgisayar ile monitör ile birlikte 1 oto teybi, 2 hoparlör, 1 televizyon, 1 radyatör ele geçirdi. Evde ele geçirilen malzemeleri sahiplerine teslim etmek için muhafaza altına alan polis 18 yaşında ki Ş.O. ve 17 yaşında ki A.O. isimli 2 şüpheliyi işlemleri sonrası adliyeye sevk etti.

Adliyeye sevk edilen 18 yaşında ki Ş.O. ve 17 yaşında ki A.O.isimli 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.