Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Nefes Kesen Polis- Hırsız Kovalamacası

ASAYİŞ

Uşak’ta dün gece meydana gelen cami inşaatından hırsızlık şüphelileri ile polis arasında nefes kesen takip yaşandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Cuma gecesi saat 03:00 sıralarda Uşak merkezde bulunan Altındağ Camii inşaatında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak polis ekipleri çalışma başlattı. Polis hırsızlık şüphelilerinin olay yerinden 20 plakalı bir araç ile ayrıldığını tespit etti.

Polis tarafından plakası belirlenen ve takibe alınan araç dur ihtarı ve uyarıları dikkate almayarak kaçmaya başladı.

Polis ekipleri yapılan uyarı/ikazlara rağmen durmadığı için kaçan aracın sağ arka lastiğine ateş edilerek durdurmak istedi. İsabet alan lastiği parçalanan araç durmayarak kaçmaya devam ettiği sırada araç içerisinden tüfekle havaya ateş açan ve eşkâlleri tespit edilemeyen şüpheliler aracı terk ederek ormanlık alana doğru kaçtı.

Polis tarafından terk edilmiş araç içerisinde yaptığı aramada 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 213 adet inşaat demiri ele geçirdi.

Polis tarafından hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddiası ile S.Y. (25), M.E.(46) ile Y.E. (37) isimli 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, B.G.(42) ve A.E.( 26) isimli 2 firari şüphelinin yakalanmalarına yönelik çalışmaların devam ettiğim öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen S.Y., M.E. ile Y. E. isimli 3 şüpheli savcılık işlemleri sonrası serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar (1)

Ali 5 Yıl Önce

Böyle adalet mi olur, polis canı bahasına yakalasın teslim etsin, savcı salıversin ne güzel dünya

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.