Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Meydana Gelen Kazada; 2 Kişi Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak’ta seyir halindeki otomobil karşı şeride geçti, şans eseri başka araç ile çarpışmayan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 22:15 sıralarında Ankara - Uşak karayolu Tarım İl Müdürlüğü önünde meydana geldi.

Uşak trafiğini önemli ölçüde bitirecek projelerden biri olan 3. Battı çıktı inşaatı girişinde meydana gelen kazada otomobil içinde ki 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 64 LF 643 plakalı otomobil sürücü 27 yaşındaki E.S. trafik işaretleri ile daraltılan battı çıktı inşaatının olduğu alana geldiğinde iddialara göre başka bir araç sürücüsü sıkıştırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü E.S.orta refüjda bulunan3 ağacı devirerek yolun karşısına geçti.

O sıralarda karşı şeritte başka bir aracı seyir halinde olmaması büyük bir facianın önüne geçti. Karşı şeride geçen araç bariyerlere çarparak durdu. Kullanılamaz hale gelen otomobil sürüsücü 27 yaşındaki E.S. ile otomobilde yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki S.H. yaralandı.

Yaralılar kaza yerine sevk edilen 112 ambulansı ile Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, kaza sonrası araç içerinde bulunan alkol şişesi dikkatlerden kaçmadı.

Hastanede tedavi altına alınan 2 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.