Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kırmızı Işık İhlali Faciaya Yol Açıyordu

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

ASAYİŞ

Uşak’ta kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, öğrenci servisine çarptı, çarpma nedeni ile öğrenci servisi yan yattı.

Edinilen bilgiye göre Uşak’ta Aybey mahallesi, Yeniceköy caddesi ile Kuzey Çevre yolu kavşağında kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen otomobil, öğrencileri toplamak için yeni yola çıkan okul servisine çarptı, meydana gelen kazada 2 araç içerisinde bulunan toplam 3 kişi yaralandı.

İddialara göre kuzey çevre yolundan Akse kavşağı istikametine seyir halinde olan 64 BK 541 otomobil sürücüsü İbrahim Y. Kırmızı ışık yanmasına rağmen yola devam etmek istedi.

Bu sırada Yeniceköy caddesinden 5. Etap TOKİ istikametine seyir halinde olan Salih Y. İdaresinde ki 64 AG 346 plakalı servis aracı kavşağa girerek yolun karşısına geçmek istediği sırada 64 BK 541 otomobil servis aracının sol arka tarafından çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile savrularak yolun ortasına devrilen okul servisi içerisinde bulunan servis şoförü Salih Y., servis hostesi Emine D. ve otomobilden yolcu olan 1 kişi yaralandı. okul servisinin içerisinde öğrenci olmaması olası bir facianın önüne geçerken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.