Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta ki hırsızlık şüphelileri adaletten kaçamadı

ASAYİŞ

Uşak’ta farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayı şüphelisi 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgiye göre Uşak’ta farklı tarihlerde meydana gelen 2 adet otodan hırsızlık, 1 adet evden hırsızlık, 1 adet Kapkaç olayında yaklaşık değeri 8 bin TL civarında olan ev, oto ve giyim eşyalarının çalınması olayını gerçekleştirdikleri belirlenen 2 şüpheli polisin çalışmaları sonucu yakalandı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık masası ekipleri tarafından emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli savcılık işlemleri sonrası tutuklanmak istemiyle sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde gerçekleşen hırsızlık olaylarının önlenmesi ve işlenmiş suçların faillerinin tespit edilerek adalet önüne çıkarılması için kanunun vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Kazanmış olduğunuz emeklerinizin sömürülmesini engellemek ve yaşanabilecek bir mağduriyeti önlemek amacıyla yapılan çalışmalarımız artırılarak ve kararlı bir şekilde devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.