Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta ki Genelev Cinayetinde 2 Tutuklama

ASAYİŞ

Uşak’ta 1 kişinin ölümü 1 kişinin de yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden F.Y. ile M.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre 9 Şubat 2018 akşamı Uşak Genelevinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu 1 kişinin ölümüne 1 kişininde yaralanması olayı sonrası görgü şahitlerinin ifadeleri ve güvenlik kamaralarını inceleyen polis silahlı saldırı olayını değişik suçlardan 43 kaydı olan 21 yaşındaki F.Y., 21 yaşındaki Ö.Y. ve 17 yaşındaki M.Y. isimli 3 şahsın gerçekleştirdiğini tespit ederek şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Masası ekipleri kimlikleri tespit edilen 3 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına almıştı.

Bugün sabah saatlerinde 3 şüpheli Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilmişti.

Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen 3 şüpheliden 21 yaşındaki F.Y. ile 17 yaşındaki M.Y. tutuklanarak cezevine gönderilirken, 21 yaşındaki Ö.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.