Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta ki Cinayet Şüphelisi 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

ASAYİŞ

Uşak'ın Çamyuva köyünde 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan arazi anlaşmazlığında gözaltına alınan 2 bayan toplam 5 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Uşak Haber - Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Çamyuva köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan tartışma sonrasında 28 yaşındaki Hasan Arslan isimli 1 kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetmişti. Meydana gelen olay sonrası Jandarma tarafından başlatılan çalışmalarda öldürülen Hasan Arslan dahil birbiri ile akraba olan 2’si bayan 5 erkek olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekipleri 3 gün boyunca Çamyuva köyünde olayın meydana geldiği bahçe başta olmak üzere köpek kulübelerinde, ahırlarda ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda yaklaşık 15 adet tefek ele geçirirken, cinayette kullanılan silahı samanların arasına saklanmış halde buldu.
Cinayete kullanıldığı belirlenen tüfek üzerinde yapılan parmak izi
ve DNA çalışmasından sonra suçlamayı kabul etmeyen şüphelileri çapraz sorguya alan ekipleri şüphelilerden birinin cinayeti işlediğini itiraf etmesini sağladı. Jandarma’da ki işlemleri tamamlanan 2 bayan toplam 7 şüpheli daha sonra Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.