Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, Yolcu Otobüsü Tıra Çarptı, 1 Ölü 8 Yaralı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen kazada seyir halindeki tıra arkadan çarpan yolcu otobüsünün muavini hayatını kaybederken, otobüs sürücüsü ve otobüste yolcu olan toplam 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan aldığı yolcular ile Uşak’a gelen Mustafa Baydemir yönetimindeki 43 ES 888 plakalı yolcu otobüsü, Ankara – İzmir karayolu Hastane kavşağında aynı yönde seyir halinde olan İsmail Çetinkaya idaresindeki 64 LP 023 plakalı briket yüklü tıra arkadan çarptı. Kazayı görenerin haber vermesinden sonra olay yerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çapraşma nedeni ile otobüsün ön kısmı tırın kasasının altına girdiği kazada yaralanan otobüs sürücüsü ve 7 yolcu ambulansla kentteki hastanelere kaldırılırken, otobüs muavini Adem Uçar'ın (21) hayatını kaybettiği belirlendi.

Kazada yaralanan otobüs sürücüsü ve 7 yolcu ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldığı ve yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, tırın kaldırılması sonrası otobüs çekici marifeti ile kaza yerinden kaldırılırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.