Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, Yaşlı Kadın Yaralandı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmek için yaya geçidi yerine orta bariyerleri kullanmak isteyen 55 yaşında ki kadına araba çarptı.

Uşak Haber - Kaza Orhan Dengiz Bulvarı ile 5.Merve Sokak kesişiminde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre bir büfeden alışveriş yapan Hülya K. isimli kadın evine gitmek için yaya geçidi yerine orta refuju kullanmak isteyince bu sırada Uşak merkezden Ulubey istikametine seyir halinde olan 29 yaşında ki Hatice Merve D. isimli kadının kullandığı otomobil çarptı.

Kazayı gören vatandaşların ilk müdahaleyi yaparak olayı bildirmesinden sonra kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Görgü şahitleri yaşlı kadının sürekli alışverişe geldiğini belirterek, bugünde alışverişini yaparak karşıya geçmek için direkt karşıya yöneldiğini, otomobil sürücüsünün aniden önüne çıkan kadını çarpmamak için korna çaldığı ve direksiyonu kırarak fren yaptığını ama yaşlı kadına çarpmaktan kurtulamadığını söylerken, ambulans ile tedavisi için Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı kadının hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.