Uşak Haber Ajansı

Uşak’ta Kaza, Freni Boşalan ve Sürücüsü Olmayan Kamyon Yola Yan Yattı

ASAYİŞ

Uşak – Ulubey karayolunda sürücüsü içine olmayan kamyon freni boşalarak önce karayolunda refuja çarptı daha sonra karayolunda yan yattı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre saat 19:20 sıralarında Uşak Ulubey kara yolu üzerinde meydana gelen olayda H.K. isimli sürücü kullandığı 32 AAN 117 plakalı kamyon ile ihtiyaç gidermek için karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna girdi.

H.K. kullandığı 32 AAN 117 plakalı aracını park ederek su almak için indiği sırada kamyonetin frenlerinin boşalması neticesinde kamyon kendiliğinden hareket ederek, Uşak-Ulubey kara yoluna çıkarak önce orta refüje çarptı daha sonra saman yüklü kamyon yola devrildi.

Kaza nedeni ile kara yolu bir süre trafiğe kapanırken, kamyonun kaldırılması sonrası trafik normal akışına döndü.

Freni boşalarak kendiliğinden hareket eden kamyonun içerisinde kimse bulunmayan ve kaza sırasında yoldan geçen herhangi bir aracın olmaması daha büyük bir kazanın önüne geçerken, kazanın maddi hasarlı olması sevindirici yanı oldu.

Yorumlar (1)

Ali Osman Pınar 4 Yıl Önce

Kamyonlar tehlikeli şöförlerimiz aracı gecicide olsa park ettiklerinde lastiğe takoz koymalilar. Kamyonlara frenin boşalması halinde 2. Klasik bir fren sistemi gerekli diye düşünüyorum. Kamyoncu kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.